Doe een gift

Elke donatie helpt het onderzoek vooruit

Kies een donatie

Ik wil mijn bedrijf hierbij betrekken

Dankzij uw steun zullen ziekten beter worden begrepen, zodat we ze beter kunnen genezen

Er zijn vele manieren om ons te steunen

U kunt kiezen wie of wat u wilt steunen: het Instituut als entiteit, een specifiek laboratorium en zijn onderzoekers die een ziekte van uw belang bestuderen, een bepaald project met materiaal, jonge onderzoekers die de ontdekkers van de toekomst worden, enz.

Vier en start een participatieve actie

U staat op het punt een speciale gelegenheid te vieren, zoals een verjaardag, een huwelijk, een geboorte ... en u wilt het een speciale impact geven?
Uw vrienden en familie kunnen een gift doen ter ere van uw feest.
We zorgen voor een speciale donatiepagina die u gewoon hoeft te delen.

Neem deel aan onze evenementen

Neem een kijkje achter de schermen van onze laboratoria

Regelmatig organiseren we bezoeken aan verschillende laboratoria om meer te weten te komen over fundamenteel onderzoek op uiteenlopende gebieden als kanker, virale en bacteriële infecties, diabetes, genetische ziekten en vele andere.


Neem deel aan onze prestigieuze Gala Avond

Het volgende evenement vindt plaats op donderdag 10 oktober 2024.

Sportevenement

Geef extra impact aan uw sportactiviteit.

Zorg goed voor uw gezondheid en help onderzoekers ziekten beter te begrijpen. Bepaal uw sportuitdaging en nodig uw vrienden, familie en collega's uit om uw betrokkenheid te ondersteunen.

20 km door Brussel

Sluit je aan bij ons team of steun een loper.

Ter nagedachtenis aan een dierbare

Eer de nagedachtenis van een dierbare door een aangepaste eerbetoonpagina te maken waarop vrienden en familie donaties kunnen doen terwijl ze de herinnering levend houden.

Onder bepaalde voorwaarden, kunt u de ziekte(n) selecteren waarvoor u een verschil wilt maken

Legaten en testamenten

U wilt een nalatenschap achterlaten van een wereld rijker aan kennis, in het bijzonder kennis die zal leiden tot een beter begrip van ziekten zodat ze effectiever kunnen worden genezen.
Maak een legaat en neem het de Duve Instituut op in uw testament.
Zo kunt u een blijvende impact hebben en bijdragen aan de vooruitgang van de geneeskunde.

Uw nalatenschap regelen doet u niet zomaar.
Legaten kunnen betrekking hebben op al uw bezittingen (universele legaten) of beperkt zijn tot een deel van uw bezittingen (specifieke legaten). De successierechten zijn beperkt en variëren naargelang de locatie van de laatste woonplaats van de overledene.

U stelt uzelf waarschijnlijk enkele zeer legitieme vragen. Welke stappen moet u nemen? Hoe kunt u er zeker van zijn dat uw wensen worden gerespecteerd? Hoe kan uw nalatenschap eerlijk worden verdeeld tussen uw erfgenamen en het Instituut?

Als beheerder van testamentaire betrekkingen zal Sibylle Moreels in alle discretie met u overleggen over deze wederzijdse opportuniteit, volgens uw wensen.

Hebt u eraan gedacht om uw aandelen of levensverzekering te doneren?

Aandelen of levensverzekeringen schenken aan een goed doel biedt vele voordelen. Het kan aanzienlijke belastingvoordelen opleveren. Door gebruik te maken van deze activa kunt u uw impact maximaliseren en een blijvende nalatenschap achterlaten voor een goed doel dat u een warm hart toedraagt.

Het proces is vaak eenvoudig en helpt u om uw portefeuille te diversifiëren of uw giften te vereenvoudigen. Bovendien ondersteunt het de langetermijnplanning voor het goede doel en moedigt het anderen aan om strategische filantropische bijdragen te overwegen.

Nog steeds twijfelend ?

Hier zijn 5 extra redenen om ons te steunen:

1. De medische behandelingen waarvan u vandaag geniet, zijn het resultaat van fundamenteel onderzoek

2. Door ons te steunen, helpt u briljante jonge onderzoekers om te leren van gerenommeerde experts om de wetenschap vooruit te helpen

3. Door de onderzoekers van het de Duve Instituut te steunen, draagt u bij aan een beter begrip van ziekten, zodat we ze effectiever kunnen genezen.

4. Onze ontdekkingen van vandaag leggen de basis voor de geneeskunde van morgen, waar - op een dag - duizenden patiënten van kunnen profiteren

5. En vergeet niet dat uw donaties aftrekbaar zijn van de belasting!

Geef hoop aan veel patiënten door ons te steunen in onze missie :

Beter begrijpen
om beter te genezen