Als bedrijf kunt u een hoofdrol spelen door ons te helpen ziekten beter te begrijpen om ze beter te genezen

What's in it for you

4 redenen om een partnerschap met ons aan te gaan

U helpt het leven van patiënten ... en hun familie, vrienden en collega's te verbeteren

Naast de impact van onze ontdekkingen op de langere termijn, heeft ons fundamenteel onderzoek al geleid tot behandelingen voor bepaalde ziekten, waarbij therapieën die aanvankelijk bedoeld waren om de ene ziekte te genezen, effectief bleken te zijn bij een andere ziekte.

Dit is te danken aan een beter begrip van het mechanisme van de ziekte.

Creativiteit en uitmuntendheid staan bij u centraal

- Door onderzoek op topniveau te ondersteunen, stuurt u een betekenisvolle boodschap naar uw teams, klanten en belanghebbenden.

- Op elk moment tonen onze onderzoekers hun creativiteit en denken ze buiten de gebaande paden om beter te begrijpen om beter te genezen.

- U kunt er trots op zijn geassocieerd te worden met onderzoekers die uitmuntendheid belichamen en indrukwekkende prijzen hebben ontvangen, te beginnen met de Nobelprijs voor Geneeskunde die aan onze oprichter Christian de Duve is toegekend.

U bouwt aan de toekomst

Zonder fundamenteel onderzoek zou er geen translationeel en geen klinisch onderzoek (waarbij patiënten betrokken zijn) zijn, wat betekent dat er geen nieuwe behandelingen voor ziekten zouden zijn.

U boekt vooruitgang met uw VN-doelstellingen voor duurzame ontwikkeling

Een partnerschap met ons Instituut voldoet aan 5 doelstellingen voor duurzame ontwikkeling: goede gezondheid en welzijn, kwaliteitsonderwijs, gendergelijkheid, fatsoenlijk werk en economische groei, industriële innovatie en infrastructuur.

Onder bepaalde voorwaarden, kunt u de ziekte(n) selecteren waarvoor u een verschil wilt maken

Welk partnerschap zou voor u optimaal zijn?

CSR / ESG partnerschap

Versterk uw corporate citizenship strategie, geef uw organisatie meer betekenis of draag bij aan uw doelstellingen voor duurzame ontwikkeling.

Mobiliseer uw teams

Bied uw werknemers de kans om een sportieve uitdaging aan te gaan, samen van een welzijnsactiviteit te genieten of een betekenis te geven aan een teambuildingevenement.

Sponsoring

Draag een deel van de verkoop van een product op aan de ondersteuning van onderzoek, lanceer een wedstrijd onder uw klanten ten voordele van het Instituut, sponsor een van onze evenementen.

Onze wederzijdse betrokkenheid kan een enorm verschil maken.

Via een partnerschap op maat of gewoon via een fiscaal aftrekbare donatie.