Neem deel met het de Duve team

Een team van het de Duve Instituut zal deelnemen aan de 20 km van Brussel! Doe mee met het team, individueel of met vrienden of collega's.

Ga deze sportieve uitdaging aan en zamel tegelijkertijd geld in voor fundamenteel medisch onderzoek.

Waarom met ons meelopen

Met ruim 40.000 deelnemers, toegejuicht door enthousiaste supporters langs het hele parcours, is de 20 km van Brussel een waar volksfeest. Als lid van ons team wordt het een onvergetelijke dag vol sport en saamhorigheid.

Wij rekenen op je inspanningen om sponsors te zoeken voor uw sportieve prestaties. Mobiliseer vrienden en familie en verzamel geld voor onderzoek om ziekten beter te begrijpen en te genezen! Elke 50 euro die je inzamelt, draagt bij aan de vooruitgang.

Samen kunnen we een verschil maken naar een gezondere toekomst!

Je kunt bij ons team meedoen als loper of wandelaar. Het inschrijfgeld bedraagt 50 euro. Voor deze vergoeding krijg je:

- inschrijving voor de 20km

- een ademend technisch T-shirt

- drankjes en snacks

- een warm welkom voor en na de 20 km

- en vooral: een geweldige teamspirit tijdens een fantastische sportdag

Hoe inschrijven

Vul gewoon het formulier in en betaal de registratiekosten. Wij zorgen voor je inschrijving, het startnummer en T-shirt.

Als je met vrienden of collega’s wilt deelnemen, dienen alle deelnemers zich individueel in te schrijven.

De inschrijving sluit op 23 april.

Na registratie

Wij sturen je een mail met tips voor het werven van donaties en voor je voorbereiding voor de 20 km. En dan, trek je hardloop- of wandelschoenen aan, begin met trainen en moedig je vrienden en familie aan om je te steunen!

Indien je vragen hebt over je deelname, kun je een mail sturen naar: philanthropie@deduveinstitute.be.

Op 26 mei starten de lopers vanaf 10.00 uur in 5 golven. De wandelaars starten om 10.30 uur en moeten binnen 5 uur binnen zijn.

Steun ons team

Onze hardlopers en wandelaars doen mee voor een gemeenschappelijk doel: fundamenteel onderzoek naar een beter begrip van ziekten en het vinden van betere behandelingen.

De 320 onderzoekers, technici en ondersteunend personeel van het de Duve Instituut bestuderen ruim 100 ziekten. Uw steun zal hen helpen de genezingen van morgen te vinden!

Het de Duve Instituut viert dit jaar zijn 50-jarig jubileum. Zijn onderzoekers hebben bijgedragen aan een betere medische zorg voor veel patiënten. Ze hebben bijvoorbeeld belangrijke doorbraken geboekt op het gebied van immunotherapie bij kanker, diabetes, leukemie, stofwisselingsziekten en vasculaire afwijkingen. Lees meer over ons onderzoek.

Uw donatie gaat rechtstreeks naar ons onderzoek. Dank U !

Ons team (tot nu toe)

Ons team telt al 26 lopers en wandelaars! U kunt een donatie doen voor uw favoriet.

Tiphanie Gomard, Laurence de Villenfagne, Pierre-Hubert Desimpel, Christophe Pierreux, Isabelle de Duve, Constance Pirson, Manon Mahieu, Pierre Van Meerbeeck, Sophie Quiquempoix, Hernán Andrés Tirado Cárdenas, Constance Gérard, Maxild Libert, Aydine Hendi, Nicolas Delhez, Camille Leducq, Mathieu Jamez, Elias Aajja, Noémie Avalosse, Lucie Samain, Lara Prates, Amélie Derumier, Pauline Leverrier, Alexandre Marbaix, Alain Parthoens, Melina Cervesato... en u?