Nieuws

Samen voor fundamenteel onderzoek

07/12/2021

Fundamenteel onderzoek is nog nooit zo noodzakelijk geweest als vandaag. Onderzoekers van hoog niveau aanwerven en hen voorzien van de spitstechnologie die ze nodig hebben, dat zijn de doelstellingen van de crowdfundingcampagne die het de Duve Institute gedurende enkele weken organiseert. We hopen 87.500€ in te zamelen.

Steun de Duve Instituut

Tijdens Clap for Research kan iedereen fundamenteel biomedisch onderzoek helpen door zich aan te sluiten bij de ambassadeurs die zich voor het Instituut inzetten. Het enige wat je hoeft te doen is een pagina aanmaken op het www.clap-for-research.be platform en familie, vrienden en collega's uitnodigen om een donatie - 45% aftrekbaar - te doen ten gunste van het de Duve Instituut.

Het duurt slechts twee minuten om een pagina te publiceren, en een donatie doen gaat nog sneller. Deze eenvoudige acties hebben een grote impact op onze onderzoekers.

Veel onderzoekslaboratoria, maar ook particulieren hebben al gereageerd en zetten zich in voor de campagne. Meer dan 30.000€ werd reeds ingezameld door een klein aantal ambassadeurs.

8 december 2021 - #50 ambassadeurs zamelden meer dan 30.000 euro in !

Kerstmis komt eraan. Wat is een beter moment om jezelf het geschenk te geven deel te nemen aan de versnelling van fundamenteel onderzoek in de geneeskunde. Een geschenk dat zinvol is in deze tijden...

Zij steunen ons:

Ze hebben het over ons:

UCLouvain - Clap for Research à l’Institut de Duve - 3/12/2021

Steun de Duve Instituut