Doe een gift

Beter begrijpen om beter te genezen.

Christian de Duve

 

 

 

    

Upcoming events

Waarom doneren aan het de Duve Instituut ?

  • Om de patiënten beter te genezen
  • Om de meest getalenteerde onderzoekers de middelen te geven om hun onderzoek voort te zetten
  • Om de kwaliteit en know-how van het de Duve Instituut te handhaven
  • Omdat onderzoek duur is

Hoe te doneren aan het de Duve Instituut ?

U kunt het de Duve Instituut helpen met giften of door een legaat op naam van het de Duve Instituut. Uw giften zullen bij voorkeur worden aangewend voor de financiering van het programma post-doctorale beurzen ter versterking van het internationale karakter van het de Duve Instituut en haar internationale samenwerking.

Het de Duve Instituut neemt deel aan de campagne van Testament.be 

Testament.be organiseert jaarlijks een nationale campagne om het publiek in te lichten over de verschillende mogelijkheden om zijn erfgoed aan een goed doel na te laten. Hun slogan luidt als volgt: "Zelfs als u er niet meer bent, blijft uw invloed voortbestaan. Meer dan u denkt." Deze campagne brengt meer dan 100 verenigingen samen. Het de Duve Instituut doet mee sinds 2015.

De Raad voor ontwikkeling en uitbreiding (DEC) en de Vrienden van het de Duve Instituut

De Raad voor ontwikkeling en uitbreiding : de leden van de DEC, momenteel onder leiding van Baron Luc Bertrand, hebben de taak om het Instituut te helpen in het bereiken van haar doelstellingen.

De Vrienden van het de Duve Instituut worden uitgenodigd op jaarlijkse bijeenkomsten om de resultaten van sponsoring en de toewijzing ervan te ........

Onze gecontroleerde rekeningen worden in alle transparantie gepubliceerd op:

​De stichting Donorinfo is een onafhankelijk orgaan dat instaat voor het publiceren van objectieve informatie over de activiteiten en financiële middelen van filantropische organisaties die personen in nood helpen.

Memorable moments we shared for a good cause.